Hakkımızda

Yabancı Diller Bölümünde, yabancı dilde eğitim veren programlara kayıtlı öğrenciler için ilgili dillerde zorunlu hazırlık programları yürütülmektedir. Ayrıca, isteğe bağlı hazırlık seçeneği olan bölümlerde de talep eden öğrencilere hazırlık eğitimi verilmektedir.

Önlisans-Lisans programlarına kayıtlı üniversitemizdeki tüm öğrencilere zorunlu ders olarak verilen Yabancı Dil I-II dersleri de bölümümüz tarafından yürütülmektedir. Ayrıca üniversitemizin farklı bölümlerinde açılan seçmeli yabancı dil ve mesleki yabancı dil dersleri de yine bölümümüz tarafından verilmektedir.

Her eğitim öğretim yılı başlangıcında gerçekleştirilen Ortak Zorunlu Yabancı Dil Dersi Muafiyet Sınavı ve Erasmus+ programına başvuran öğrenciler için yapılan Erasmus Yabancı Dil sınavı da bölümümüz tarafından gerçekleştirilmektedir.

Sürekli Eğitim Merkezi tarafından açılan yabancı dil kurslarında öğretim elemanlarımız ders vermektedir.

In the Department of Foreign Languages, compulsory preparatory programs are carried out in the relevant languages ​​for students enrolled in programs providing education in a foreign language. In addition, in the departments with optional preparatory, preparatory education is given to the students who demand it.

Foreign Language I-II courses, which are given as compulsory courses to all students in our university enrolled in Associate and Bachelor programs, are also carried out by our department. In addition, elective foreign language and vocational foreign language courses offered in different departments of our university are also given by our department.

The Common Compulsory Foreign Language Course Exemption Exam held at the beginning of each academic year and the Erasmus Foreign Language exam for students applying to the Erasmus+ program are also organized and carried out.

Our instructors teach in foreign language courses opened by the Continuing Education Center.