2020-2021 ERASMUS+ ÖĞRENCİ ÖĞRENİM VE STAJ HAREKETLİLİĞİ YABANCI DİL SINAVI İTİRAZ SONRASI SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ

11.03.2021 tarihinde yapılan Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Yabancı Dil Yazılı Sınavı kapsamındaki Writing (Essay) kısmında yaşanan bazı teknik aksaklıklardan dolayı mağdur olduğunu beyan eden öğrencilerimizin yaptıkları itirazlar Sınav Komisyonu tarafından değerlendirilmiş olup tabloda ismi geçen öğrencilerimize ilgili sınava yeniden girme hakkı tanınmıştır. İtirazda bulunup da tabloda ismi geçmeyen öğrencilerimizin itirazlarının Sınav Komisyonu tarafından değerlendirilmesi neticesinde, herhangi bir mağduriyet yaşamadıkları tespit edilmiş olup bu öğrencilerimiz için daha önce ilan edilmiş olan puanlar geçerli olacaktır.

Sınav, 29.03.2021 Pazartesi tarihinde yapılacak olup Writing (Essay) sınavı sonrasında yazılı sınavdan 60 puan barajını aşan ve ilk sınavda sözlü sınava girememiş olan öğrencilerimiz, aynı gün saat 13.00’te sözlü sınava gireceklerdir.

Sözlü sınava girecek olanların listesi, yukarıda bahsedilen sınavların akabinde yine bu sayfadan ilan edilecektir. Öğrencilerimizin sayfamızı takip etmesi önerilir.

Sınava girecek öğrencilerin listesine ulaşmak için tıklayınız.

SINAV BİLGİLERİ:

11.03.2021 tarihinde yapılan ilk sınavın Sınav Yönergesinde yer alan genel kurallar (giriş bilgileri, değerlendirme vs.), bu sınav için de geçerlidir.

DİKKAT! Writing (Essay) sınavını tamamlayınca oturumu kapatmadan önce “Cevabımı Kaydet” butonuna tıklamayı unutmayınız.

WRITING (ESSAY):

Tarih: 29.03.2021 Pazartesi

Saat: 10.00 – 10.30 (30 dakika)

TEST:

Tarih: 29.03.2021 Pazartesi

Saat: 10.40 – 12.10 (90 dakika)

SÖZLÜ:

Saat: 13.00

NOT: Nisanur Çukadar isimli öğrencimiz sınav başvurusu yaptığı halde, öğrenci numarası sisteme yanlış tanımlandığı için kendisine Writing (Essay) sınavı ile birlikte çoktan seçmeli sınava da girme hakkı tanınmıştır.