Erasmus+ 2021-2022 Akademik Yılı Bahar Dönemi Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Yabancı Dil Sınavı

Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Yabancı Dil Yazılı Sınavı 09.11.2021 tarihinde 12.00-13.30 saatleri arasında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi B1, B2 ve B3 numaralı amfilerde yapılacaktır.

Sınıf öğrenci listeleri için tıklayınız.

B1 nolu Amfi

B2 nolu Amfi

B3 nolu Amfi

Sınava giren öğrencilerin yanlarında kimlik belgelerini getirmeleri gerekmektedir.

Yazılı sınavdan 50 puan ve üzeri alan öğrenciler sözlü sınava girmeye hak kazanacaklardır.  Sözlü sınav 11.11.2021 tarihinde saat 13.00’de Yabancı Diller Yüksekokulu’nda yapılacaktır. Sözlü sınava girecek öğrenciler için sınıf listeleri yazılı sınav sonuçlarıyla birlikte ilan edilecektir. Öğrencilerin ilan edilen sınıf listelerine göre sınava girmesi gerekmektir.

Erasmus+ Yabancı Dil Sınavı B1 seviyesinde bir sınav olacaktır. Öğrencilerin, sınavdan başarılı olabilmeleri için sınav baraj puanı:

* Tüm fakülte/enstitü ve yüksekokul öğrencileri için 100 tam puan üzerinden 50 puandır.

Yazılı ve Sözlü sınav tamamlandıktan sonra, nihai sonuçlar Yabancı Diller Yüksekokulu’nun web sitesinden ilan edilecektir.